Ruim aanbod tegels

Carobati Steengoed in Tegels is al drie generaties de referentie voor uw tegels in Antwerpen.  Carobati  staat voor “caro” tegels en “bati” batir (bouwen).  Dus bij ons bent u aan het juiste adres voor uw zoektocht naar de geschikte tegels. In onze showroom van 1500 m² vindt u een uitzonderlijk groot aanbod tegels aan scherpe prijzen die wij rechtstreeks zelf invoeren uit Europa,  en dan voornamelijk uit Italië en Spanje. Veel tegels kan u gewoon uit voorraad meenemen of laten leveren.  Verder hebben wij alle courante benodigdheden om tegels te plaatsen op voorraad.

Bij Carobati hebben we de geschikte tegel voor iedereen (particuliere klanten, architecten, vloerders, aannemers of investeerders in vastgoed). Ons ervaren team staat klaar met professioneel advies om u persoonlijk te begeleiden in uw keuze.

Tot binnenkort in de tegelwinkel van Antwerpen en omstreken.

Soorten tegels

Als speciaalzaak in tegels en natuursteen bieden wij uw een uitgebreid aanbod aan producten. Ontdek hieronder de mogelijke soorten tegels in ons aanbod.

Stijlen

Tegels komen voor in tal van stijlen. Ontdek hier de verschillende mogelijkheden.

Doe-het-zelf plaatsingsproducten

Bent u van plan om tegels zelf te installeren? Bekijk dan hier de beschikbare plaatsingsproducten

Huisparfums van Dr.Vranjes®

Klaar met de nieuwe tegels in uw badkamer, keuken of elders in uw woning. Verwen u dat met de uitzonderlijke huisparfums van Dr.Vranjes®.

Carobati showroom

Bezoek onze showroom!

Kom een kijkje nemen in onze tegelwinkel in Antwerpen. Onze professionele verkopers bieden er u met plezier, geheel vrijblijvend en helemaal onafhankelijk het juiste advies om uw droomtegel te vinden. Neem ook gerust contact op met ons voor meer informatie!

 

Bezoek onze showroom!