Cementtegels

Cementtegels worden gekenmerkt door hun heldere kleuren en patronen. Ze komen vaak voor als retro-, motief- of patroontegels. Bovendien zijn ze beschikbaar in verschillende vormen. Door een veelvoud aan designs en mooie kleuren kunnen cementtegels gebruikt worden in zowel klassieke als moderne interieurs. Cementtegels kunnen binnen gebruikt worden in residentiële gebouwen en commerciële ruimtes met licht beloop. Gebruik in natte cellen (inloopdouches / stoombaden…) wordt afgeraden.

Carobati verdeelt de unieke hedendaagse cementtegels van Bisazza.  Noem het gerust het heruitvinden van de cementtegel.  Deze gereputeerde Italiaanse glasmozaïek producent heeft een aantal jaar terug een enorme investering gedaan in Tunesië om in eigen beheer cementtegels te maken.

Wat zijn cementtegels?

Cementtegels bestaan uit twee lagen. Een onderste laag die de basisstructuur vormt en de tegel zijn sterkte geeft bestaande uit zand, cement  en fijn grind. En een toplaag van ongeveer 4mm in gekleurd of gepigmenteerde fijnkorrelige cement en marmerpoeder. De toplaag kan afgewerkt worden in een heldere kleur of patroon.

Wat maakt Bisazza cementtegels uniek?

  • Onderlaag bestaat uit witte cement.
  • Keuze uit 25 hedendaagse effen kleuren
  • Beschikbaar als vierkant (20 x 20 cm) of zeshoek (20 x 23 cm)
  • Een eindeloze keuze in hedendaagse en klassieke patronen
  • Elk patroon kan naar believen worden aangepast in de kleur van uw keuze
  • Patronen van designers als : Tom Dixon, Carlo Dal Bianco, Paola Navone, Jaime Hayon, India Madhavi, Fernando en Humberto Campana en hun eigen designers
  • Voorbehandeld bij productie voor perfecte plaatsing en eenvoudig onderhoud.

Waarom cementtegels gebruiken ?

Cementtegels kunnen niet nagemaakt worden. De heldere kleuren en patronen zijn een staaltje van elegantie. Houdt u van tegels met een motief en bent u op zoek naar iets uniek? Kies dan voor Bisazza cementegels bij Carobati.

Bent u op zoek naar alternatieve mogelijkheden voor patroon- of retro tegels? Dan kunt u steeds opteren voor keramische tegels, gekend als imitatie cementtegels. Deze zijn eenvoudiger te onderhouden maar hebben niet dezelfde uitstraling als cementtegels.

Breng vrijblijvend een bezoek aan onze toonzaal waar professionele medewerkers u graag verder helpen. U kan er de verschillende patronen en motieven ontdekken ins ons ruime aanbod.

Carobati showroom

Bezoek onze showroom!

Kom een kijkje nemen in onze tegelwinkel in Antwerpen. Onze professionele verkopers bieden er u met plezier, geheel vrijblijvend en helemaal onafhankelijk het juiste advies om uw droomtegel te vinden. Neem ook gerust contact op met ons voor meer informatie!

 

Bezoek onze showroom!