Betonlook tegels

Wenst u een strak interieur en dito vloer? Overweegt u betontegels of een polybeton vloer? Bezint eer ge begint … een polybeton vloer, hoe mooi en strak ook, vergt veel onderhoud. Beton is vlek- en zuurgevoelig, waar u mee moet opletten in keukens, en gevoelig voor vocht in natte ruimtes zoals badkamers.

Gelukkig bestaan er prachtige betonlook tegels die komaf maken met deze onderhoudsproblemen. Betonlook tegels zijn bedrukte keramische tegels, daardoor hebben ze alle voordelen van keramische tegels en zijn ze veel sterker en slijtvaster.

Waar kunnen betonlook tegels gebruikt worden?

Ze kunnen zonder problemen in de badkamer of buiten op het terras gebruikt worden. Indien u voor grotere formaten (80x80, 90x90, 120x120 of groter) kiest ziet het resultaat er nog strakker uit zodat u volop kunt genieten van een industriële look in combinatie met het onderhoudsgemak van keramische tegels.

Tip: Leg uw betonlook tegel van binnen door op uw terras voor een strak binnen- en buiteneffect.

Kom naar onze toonzaal om het aanbod aan betonlook tegels te bewonderen.

Carobati showroom

Bezoek onze showroom!

Kom een kijkje nemen in onze tegelwinkel in Antwerpen. Onze professionele verkopers bieden er u met plezier, geheel vrijblijvend en helemaal onafhankelijk het juiste advies om uw droomtegel te vinden. Neem ook gerust contact op met ons voor meer informatie!

 

Bezoek onze showroom!