Keramisch parket & houtlook tegels

Op zoek naar keramisch parket of mooie houtlook tegels? Bij Carobati vindt u een uitgebreid gamma parkettegels op stock en op bestelling.

Keramische parkettegels hebben de warme uitstraling van echt hout maar zijn veel sterker en eenvoudiger in onderhoud. Eenmaal geplaatst ziet u nauwelijks het verschil tussen echt hout en parkettegels.

Vermits keramische tegels niet poreus zijn is het gebruik in badkamers, toiletten en keukens mogelijk. Deze tegels kunnen zelfs buiten als terrastegel gebruikt worden met als extra voordeel dat ze niet verkleuren onder invloed van UV licht.

In combinatie met vloerverwarming binnen opteert u ook beter voor houtstructuur tegels dan voor echt hout. Tegels hebben immers een veel betere warmteoverdracht dan hout.

Houtlook tegels bestaan in verschillende formaten. Een veel gebruikt formaat is 20x120, maar ook andere kleinere of grotere formaten bestaan. Het formaat wordt best gekozen in functie van het legpatroon (bv. visgraat of wildverband).

Tip: Tracht een zo benaderend mogelijke voegkleur te kiezen zodat uw voeg lijkt op de groef van echt hout.

Kom naar onze toonzaal om het aanbod keramisch parket te bewonderen.

Carobati showroom

Bezoek onze showroom!

Kom een kijkje nemen in onze tegelwinkel in Antwerpen. Onze professionele verkopers bieden er u met plezier, geheel vrijblijvend en helemaal onafhankelijk het juiste advies om uw droomtegel te vinden. Neem ook gerust contact op met ons voor meer informatie!

 

Bezoek onze showroom!