Marmerlook tegels

Droomt u ook van een douche of badkamer volledig in de marmer? Deze natuursteen die getypeerd wordt door zijn unieke aders en veelvoud van kleuren blijft tijdloos, luxueus en chique.

Naast de echter marmer hebben we bij Carobati ook een enorm aanbod aan keramische tegels met marmerlook. Deze tegels zijn imitaties van echte marmer en bijna niet meer te onderscheiden van de echte natuursteen.

Door de technische evolutie in de productie van keramische tegels is het vandaag de dag mogelijk om de marmerlook tegels te maken in verschillende afwerkingen (mat, verouderd, gevlamd, gepolijst, …) en een veelvoud van formaten (van mozaïek tot xl en xxl).

Toepassingen

Deze marmerlook tegels kunnen overal toegepast worden in private woningen als commerciële toepassingen.

Keramische tegels met marmerlook bestaan in alle prijskassen. Dus ook met een beperkt budget kan u een luxueus ogend resultaat bekomen.

Wenst u een gratis offerte kom dan naar onze toonzaal en ontdek ons uniek aanbod aan marmerlook tegels.

Carobati showroom

Bezoek onze showroom!

Kom een kijkje nemen in onze tegelwinkel in Antwerpen. Onze professionele verkopers bieden er u met plezier, geheel vrijblijvend en helemaal onafhankelijk het juiste advies om uw droomtegel te vinden. Neem ook gerust contact op met ons voor meer informatie!

 

Bezoek onze showroom!