Natuursteenlook tegels

Wereldwijd bestaat er een mooi aanbod aan natuursteen tegels die al sinds eeuwen verwerkt worden in de bouw. Wij Belgen zijn trots op onze mooie blauwsteen uit Henegouwen, Portugal heeft mooie leisteen, in het noorden van Italië vindt u de mooie Ceppo di Gré. Door de populariteit en de stijgende vraag wordt natuursteen steeds schaarser en duurder. Natuursteenlook tegels bieden het perfecte alternatief. Dit zijn keramische tegels met het unieke uitzicht van natuursteentegels.

Kan u geen natuursteen tegels plaatsen omdat u reeds gechaped heeft voor keramische tegels? Of wenst u een vloer die minder onderhoudsaandacht nodig heeft? Dan kunt u kiezen voor keramische natuursteenlook tegels.

Keramische vloertegels met natuursteenlook zijn niet poreus maar slijtvast en kleurvast. Hierdoor zijn deze tegels ideaal om binnen en buiten op terrassen te gebruiken. Voor terrassen zien we dat keramische natuursteenlook tegels van 2 cm dik stelselmatig meer en meer aan populariteit winnen ten opzichte van echte natuursteen. Dit heeft natuurlijk ook te maken met een slinkend aanbod van bepaalde soorten natuursteen (groeves die uitgeput raken of sluiten) waardoor deze producten duurder worden.

Kom naar onze toonzaal om het aanbod natuursteenlook tegels te bewonderen!

Carobati showroom

Bezoek onze showroom!

Kom een kijkje nemen in onze tegelwinkel in Antwerpen. Onze professionele verkopers bieden er u met plezier, geheel vrijblijvend en helemaal onafhankelijk het juiste advies om uw droomtegel te vinden. Neem ook gerust contact op met ons voor meer informatie!

 

Bezoek onze showroom!