Terrastegels

Met tegels kiest u voor een mooie, duurzame en onderhoudsvriendelijke oplossing voor uw terras. Bent u op zoek naar terrastegels? Bij Carobati helpen wij u graag verder.

U kunt kiezen uit ons grote aanbod keramische tegels. Bij keramische terrastegels kunt u kiezen uit volkeramische tegels met een normale dikte (zoals gebruikt voor binnen toepassingen) of volkeramische tegels met een dikte van 2 cm. In ons ruime aanbod vindt u gegarandeerd de terrastegel die bij uw stijl past. Wenst u natuursteen tegels voor buiten contacteer ons dan vrijblijvend voor het aanbod van onze partners. Wij verwijzen u dan graag door naar hun toonzaal !

Welk type terrastegel het meest aangewezen is hangt af van de totale terrasopbouw. Kom langs in onze toonzaal om de mogelijkheden te bekijken en ontvang vrijblijvend professioneel advies van onze medewerkers.

Soorten onderbouw terrassen

Welk type terrastegel gebruikt kan worden hangt voor een groot deel af van de onderbouw van uw terras. Voor elk type hebben we een geschikte terrastegel in ons aanbod.

  • (Dak)terras op tegeldragers: ideaal voor keramische tegels 2cm dik op tegeldragers
  • Balkonterrassen uitkragend: keramische tegels normale dikte (8 tot 11 mm) of tegels 2cm op tegeldragers
  • Terras op volle grond met opbouw steenslag en (licht gewapend) beton en chape (afwaterend) : keramische tegels normale dikte (8 tot 11 mm)
  • Terras op volle grond met steenslag en gestabiliseerd zand : natuursteen of keramische tegels 2 cm dik.

Meest voorkomende probleem bij terrassen

Een vaak voorkomend probleem bij terrassen met tegels is het opvriezen. Dit wordt veroorzaakt door het indringen van water via de voegen onder de terrastegels. Indien dit water niet weg kan en gaat uitzetten bij vorst, ontstaat er druk op de tegels waardoor tegels los kunnen komen of druk zetten op de voegen waardoor het probleem van het indringen van water kan vergroten. Het gebruik van epoxy voegen kan helpen om dit te voorkomen. Vraag uw plaatsingsexpert naar meer informatie.

Bent u op zoek naar de geschikte terrastegel? Kom vrijblijvend langs in onze toonzaal om de verschillende mogelijkheden te bekijken of neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Carobati showroom

Bezoek onze showroom!

Kom een kijkje nemen in onze tegelwinkel in Antwerpen. Onze professionele verkopers bieden er u met plezier, geheel vrijblijvend en helemaal onafhankelijk het juiste advies om uw droomtegel te vinden. Neem ook gerust contact op met ons voor meer informatie!

 

Bezoek onze showroom!