vloertegel industry magicaVloertegels

Bij Carobati bieden we een ruim, mooi en divers aanbod aan vloertegels. Wij stellen onze collectie samen uit Europese merken die we zelf rechtstreeks invoeren aan scherpe prijzen. Op zoek naar tegels voor de vloer van uw keuken, woonkamer of badkamer? Bij ons bent u aan het juiste adres.

Er bestaan verschillende soorten vloertegels. Vandaag de dag worden vooral (vol-) keramische tegels toegepast voor vloeren in verschillende ruimtes. Maar ook geglazuurde tegels, cementtegels, natuursteen vloertegels of granitotegels worden steeds meer gebruikt. De voordelen zijn afhankelijk van het gebruikte type.

Wilt u ons aanbod in het echt bekijken en de geschikte tegel vinden voor uw vloer? komt dan vrijblijvend langs in onze toonzaal en ontdek ons vloertegel gamma.

Kan een vloertegel buiten gebruikt worden?

Ja indien ze vorstvrij zijn kunnen vloertegels buiten perfect gebruikt worden. Verder speelt de ondergrond voor buitentegels of terrastegels een rol in de keuze naar het geschikte product.

Op zoek naar een specifieke tegellook?

Zoekt u de uitstraling van echt hout met de voordelen van een keramische vloertegel, dan is keramisch parket wat u zoekt. Maar ook een tegelvloer met natuursteenlook, marmerlook en of patroontegels vindt u bij ons.

Wat kosten vloertegels?

Vloertegel prijzen zijn afhankelijk van meerdere factoren (stockartikel, formaat kleine of grote vloertegels). Zoekt u een vloertegel aan een correcte prijs, dan zal u deze zeker vinden bij ons! Kom langs in onze toonzaal en durf te vergelijken.

Vloertegels leggen?

Als vloerder of zelfplaatser kan u bij ons ook terecht voor een uitgebreid gamma aan plaatsingsproducten zoals tegellijm, voegsel, kruisjes, hoekprofielen en handgereedschappen om vloertegels perfect te plaatsen.

Carobati showroom

Bezoek onze showroom!

Kom een kijkje nemen in onze tegelwinkel in Antwerpen. Onze professionele verkopers bieden er u met plezier, geheel vrijblijvend en helemaal onafhankelijk het juiste advies om uw droomtegel te vinden. Neem ook gerust contact op met ons voor meer informatie!

 

Bezoek onze showroom!