wandtegel porcelanosaWandtegels

Bij Carobati vindt u een ruim, mooi en divers aanbod aan wandtegels. Doordat wij onze collecties rechtstreeks aankopen bij verschillende Europese fabrikanten kan u als klant genieten van prima tegels aan scherpe prijzen!

In principe kunnen alle keramische tegels (ook vloertegels) aan de wand geplaatst worden. Dus het vroegere onderscheid tussen een vloer- en wandtegel vervaagt meer en meer.

Traditionele wandtegels zijn eerder kleinere kleurrijke geglazuurde matte of blinkende tegeltjes. Maar ze bestaan ook in grote formaten. Bekijk de verschillende types keramische tegels en ontdek de vele mogelijkheden.

En wat dacht u van natuursteentegels? Ook deze kunnen aan de wand geplaatst worden.

Naast deze materialen zijn er ook verschillende stijlen waarin wandtegels kunnen voorkomen. Denk maar aan retro wandtegels, keramische tegels met marmerlook of een eenvoudige witte wandtegel.

Waar worden ze gebruikt?

Wandtegels worden vooral gebruikt in de badkamer, douche en toilet of in de keuken. Hier vervullen ze immers naast een esthetische functie ook een beschermingsfunctie tegen vocht of vervuiling. Een wandtegel leent zich echter ook uitermate goed om in een ruimte als decoratief element te gebruiken. Bijvoorbeeld achter het bed in uw slaapkamer of als accentmuur in een woonkamer.

Wandtegels plaatsen?

Als vloerder of zelfplaatser kan u bij ons ook terecht voor een uitgebreid gamma aan plaatsingsproducten zoals tegellijm, voegsel, kruisjes, hoekprofielen en handgereedschappen om wandtegels perfect te plaatsen.

Carobati showroom

Bezoek onze showroom!

Kom een kijkje nemen in onze tegelwinkel in Antwerpen. Onze professionele verkopers bieden er u met plezier, geheel vrijblijvend en helemaal onafhankelijk het juiste advies om uw droomtegel te vinden. Neem ook gerust contact op met ons voor meer informatie!

 

Bezoek onze showroom!