Nieuws

Inloopdouches

Wenst u ook een inloopdouche. Wij verdelen Carrodrain douche goten.

Wij volgen de drie formaten 70 / 80 / 90 cm op stock.

https://www.carrodrain.be/

De CarroDrain werd oorspronkelijk ontwikkeld door één van de grootste Belgische spelers op het vlak van badkamerrenovatie. Zij waren op zoek naar een veilige oplossing voor hun klanten wanneer die een betegelde inloopdouche met ingewerkte goot wensten. Dat was echter eenvoudiger gezegd dan gedaan…

De douchegoten die er op dat ogenblik op de markt waren leverden zeer veel problemen op het vlak van waterdichting. Dit was vaak het gevolg van een veel te complexe plaatsingswijze. Het minste foutje kon al leiden tot vochtproblemen.

De oorzaak van deze plaatsingfouten werd snel ontdekt. De meeste bestaande douchedrains werden bedacht vanuit het standpunt van de loodgieter of dat van de architect en ze waren totaal niet afgestemd op de werkmethodes van de vloerder.

In de praktijk was het echter wel steeds de vloerder die de inox douchedrain waterdicht in zijn tegelwerk moet inwerken. En die plaatsing is met de meeste goten geen sinecure !

CarroDrain ontwikkelde daarom een douchegoot volledig vanuit de logica van de vloerder/tegelzetter. En zo kon CarroDrain tegemoet komen aan de grootste behoefte op het vlak van douchedrains : een douchegoot die zou uitblinken in eenvoud. Eenvoud in de plaatsing en vooral eenvoud qua waterdichting.

De CarroDrain is simpelweg in de mortel te plaatsen en vervolgens af te dichten met de oranje Kerdi-doek en flexlijm. Allemaal producten waarmee elke vloerder reeds jaren vertrouwd is.

De aansluiting op de afvoerbuizen gebeurt met steekmoffen met een ingebouwde rubberen ring. De plaatser hoeft dus zelfs geen afvoerbuizen aan mekaar te lijmen. Gewoon in mekaar schuiven en klaar is kees…

Andere nieuwsberichten

Mutina PUZZEL by Edward Barber & Jay Osgerby

Mutina – Puzzle Giving the chance of design graphic flooring matched with a block colour façade and vice-versa; creating a gradation of colours that starts out as a block colour on the floor and blends into graphic patterns up the wall using the skirting board to...

Dr. Vranjes

Carobati is verdeler van Dr. Vranjes parfums voor interieur, auto, linnen, …
Uitgebreid assortiment op voorraad.
Ideaal als cadeau of om uzelf te verwennen.

Carobati, steengoed in tegels!