Betonlook

Strak interieur met betonlook tegels

Droomt u van een woning die helemaal in de stijl is van een loft in New York? Of bent u gek op een strakke industriële look met ruwe en stoere tegels zoals beton? Dan zijn betonlook tegels als alternatief voor een betonnen gietvloer een kolfje naar uw hand. Met keramische betonlook tegels creëert u het effect van een betonnen vloer zonder de nadelen van het onderhoud van een zuur- en vlekgevoelige betonvloer. Vertoeven in uw eigen stoere leefruimte met industriële uitstraling ligt dus helemaal binnen handbereik.

Voegen en grote tegelformaten

Keramische tegels met betonlook zorgen voor het ultieme comfort van een vloer, maar met de look van gepolierd beton. Door de tegels met smalle voegen aan te brengen in een betonkleur afwerking, kan u met het blote oog de tegels nauwelijks onderscheiden van een echte betonvloer. Op die manier lijkt het alsof uw vloer uit één geheel bestaat. Dit samen met de prachtige kleurnuances in uw betonlook tegels, krijgt uw interieur een prachtige, industriële facelift.

Een extra voordeel bij deze keramische tegel is dat deze in grote formaten verkrijgbaar zijn, tot wel 120 x120cm. Hierdoor krijgt u in combinatie met de juiste voegkleur een zeer strak en verruimend effect en lijkt zelfs de kleinste kamer of ruimte veel groter.

Betonlook tegels voor elke ruimte

betonlook tegels

Betonlook tegels associeert u misschien onmiddellijk met een industrieel interieur. Maar deze koude, stoere en pittige tegel past ook perfect in een meer warm en rustig interieur. Grijze en antracietkleurige tegels moeten immers steeds vaker plaats ruimen voor aarde- en natuurtinten, maar ook bruin- en koperkleuren die in een betonlook gegoten worden. Op die manier krijgt u een interessant contrast. Daarnaast zijn betonlook tegels in tegenstelling tot gietbeton de perfecte partner in crime in vochtige ruimtes zoals keukens en badkamers. De tegels zijn vuurvast, slijt- en vlekbestendig en minder gevoelig aan krassen. Door hun patroon ziet u bovendien minder makkelijk stof liggen en door de harde bovenlaag zijn de tegels makkelijk schoon te maken, waardoor de vloer lief is in onderhoud. Een extra voordeel van betonlook tegels is de dikte. Keramisch beton is immers beschikbaar in zowel 1 als 2cm, waardoor u dezelfde tegel zowel binnen als buiten kan plaatsen en zo uw leefruimte mee naar buiten kan brengen en een optisch nog grotere woonkamer kan creëren.

Bezoek onze showroom in Antwerpen

Betonlook tegels zijn de ideale oplossing voor wie van een industriële of strakke stijl houdt maar geen betonnen vloer kan of wil storten in zijn woning of op zijn terras. Op die manier kan je genieten van een moderne en in het oog springende look, met het gebruikersgemak van keramische tegels. Iets voor u? Kom dan ons aanbod en de verschillende mogelijkheden en voordelen ontdekken van betonlook tegels in onze toonzaal in Antwerpen. Onze medewerkers helpen u er graag verder met professioneel advies.

Copyright © 2019. All rights reserved.
webdesign by conversal