Marazzi

Italië

Marazzi is het bekendste merk van de keramische tegelindustrie. In meer dan 140 landen is het universeel erkend als synoniem van keramische tegels. Het tegelmerk staat voor hoge kwaliteit, en symboliseert het beste van de Italiaanse stijl en fabricage in de interieur- en ontwerpsector. Marazzi is opgericht in 1935 in Sassuolo, vandaag de internationale top hub voor de productie van keramische tegels. Samen met deze hub is Marazzi uitgegroeid tot een state-of-the-art producent van tegels.

Kenmerken van dit bedrijf zijn een onfeilbare flair voor onderzoek en ontwikkeling, het vermogen om te voorspellen en te reageren op veranderingen en ontwikkelingen in levensstijl, architectuur en design, en de prioriteit van het milieu en duurzaamheid. Dit zijn de sterke punten die Marazzi in staat stellen om naar de top van haar industrie te gaan. Dit bevestigt voortduren haar leiderschap in Italië en internationaal.

Vandaag behoort Marazzi tot Mohawk Industries Inc., de grootste fabrikant van vloeren in de wereld die op de New York Stock Exchange is genoteerd. Het keramische tegelmerk geniet van geweldige internationale bekendheid, zowel met ontwerpers, architecten en aannemers als met dealers en eindgebruikers.

  • Marazzi maakt onderdeel uit van de Carobati collectie
  • Panelen van verschillende collecties beschikbaar in onze toonzaal
  • Stockproducten beschikbaar en uit voorraad leverbaar
Bezoek onze showroom
Copyright © 2019. All rights reserved.
webdesign by conversal