Terrastegels houtlook

Bent u op zoek naar een warme en natuurlijke look om het terras net dat beetje extra te geven? Keramische terrastegels met houtlook zijn de ideale manier om de natuur door te trekken in uw terras. Deze stijlvolle keramische tegels bieden een heleboel voordelen ten opzichte van echt hout en ze zien er bovendien erg realistisch uit.

Implementeer een natuurlijke houtlook op uw terras

Een houten terras geeft meteen een gezellig en natuurlijk gevoel. Die houtlook zorgt er namelijk voor dat u zich midden in de natuur waant. Een realistische houtlook heeft voor een huiselijke en warme uitstraling, zowel binnen als buiten.

Door voor een keramische terrastegel met houtlook te kiezen, combineert u de voordelen van de rustieke houtlook en een keramische tegel. Dat zorgt voor een perfecte mix van optimale eigenschappen!

De voordelen van keramische terrastegels met houtlook

We hadden het al over de pluspunten die de combinatie van een natuurlijke houtlook met de robuuste keramische tegel te bieden heeft. Die voordelen zetten we graag nog even voor u op een rij!

  • Natuurlijke houtlook
  • Authentieke uitstraling voor buiten
  • Kleurvaste tegels
  • Slijtvast en duurzaam
  • Water en vorst bestendig
  • Makkelijk in onderhoud
  • Gaan veel langer mee dan echt hout
  • Goedkoper dan een houten terras
  • Niet poreus en houdt geen vuil vast

Waarom zijn keramische terrastegels met houtlook perfect voor buiten?

Keramische terrastegels met houtlook zijn de perfecte oplossing voor buiten. Dat komt doordat de natuurlijke houtlook mooi past in een buitenomgeving. Denk maar aan de gezellige houten terrassen die u een echt vakantiegevoel geven. Dat zomerse gevoel kunt u makkelijk en voordelig in huis halen met houtlook tegels.

De voordelen van een keramische tegel zijn niet te onderschatten. Het minimale onderhoud en de hoge duurzaamheid zorgen ervoor dat uw terrastegels jaren mee gaan en bijzonder weinig onderhoud vragen. Een echt houten terras moet minstens om de 5 jaar vervangen worden, maar keramische tegels zien er na 5 jaar nog steeds als nieuw uit.

Dankzij al deze voordelen zijn keramische tegels de ideale oplossing voor buiten. Houdt u bovendien van de warme uitstraling van hout? Dan kunt u de bal niet mis slaan met een keramische houtlook terrastegel!

Legpatronen voor keramische terrastegels met houtlook

Tijdens de plaatsing van de keramische terrastegels met houtlook, kunt u uit verschillende legpatronen kiezen. De meeste mensen kiezen voor een plaatsing in wildverband, waarbij het lijkt alsof u een echt houten parket op het terras heeft liggen. Maar u kan ook kiezen voor een visgraat patroon dat uitstekend in een dynamisch en eigentijds design past.

Mogelijkheden en combinaties bekijken?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en combinaties met keramische terrastegels? In onze showroom in Antwerpen kunt u alle keramische terrastegels met houtlook bezichtigen. Natuurlijk kunt u in onze showroom ook de andere tegels bezichtigen en naar hartenlust combineren.

Breng dus zeker een bezoekje aan onze showroom en doe beroep op het advies en de expertise van onze professionele medewerkers.

Copyright © 2019. All rights reserved.
webdesign by conversal