Marmerlook

Marmerlook tegels voor tijdloze klasse

Marmerlook tegelsAls stijlvol accessoire in uw interieur of als vloer- of wandtegel, marmer drukt een unieke stempel op uw interieur en is terug van weggeweest. De laatste jaren zie je immers niet enkel marmer opduiken, ook imitaties in marmerlook winnen aan populariteit door de onderhoudsvriendelijkheid en de budgetvriendelijkheid. En dat zien we niet enkel in designboeken en op beurzen. Ook het aanbod aan marmerlook tegels in onze showroom is toegenomen waardoor u hier zeker uw gading vindt. Want wie kiest voor een marmerlook, kiest voorde luxueuze uitstraling van mooie natuursteen en het onderhoudsvriendelijke aspect van een keramische tegel.

Droomt u ook van een douche of badkamer in volledig marmer? Of bent u op zoek naar een accentmuur voor uw woning of winkelruimte in deze unieke maar tijdloze steen? Zegt een spatwand in de keuken met hexagonale marmerimitatie tegels u wat? Of wil u een vloertegel om ‘u’ tegen te zeggen in uw keuken of woonkamer als echte blikvanger? Dan zijn marmerlook tegels iets voor u.

Combinaties van marmerlook tegels

Deze natuursteen wordt getypeerd door unieke aders en een veelvoud van kleuren waardoor de uitstraling niet alleen bijzonder luxueus en chique oogt, maar de tegels ook tijdloos blijven. Naast echt marmer, beschikken we bij Carobati over een aanbod aan keramische tegels met marmerlook, die met het blote oog niet kunnen onderscheiden worden van de echte natuursteen.

Een marmerlook combineren? Ondanks het uitgesproken design zijn de opties er eindeloos. Zo heb je tegels in een wit-grijze kleur, bruine imitaties en zwarte keramische marmerlook tegels. Deze laatste opties zijn iets stoerder en warmer maar zeker ook gewaagder dan de traditionele bleke kleur, maar nog steeds klassevol en tijdloos in uw woning. Een bruine marmerlook tegel past het beste bij lichte pasteltinten, terwijl zwarte marmerimitaties dan weer net het beste tot hun recht komen in combinatie met wit, goud of zilver. Een witte marmerlook vloer oogt een pak rustiger en combineert ook veel vlotter in uw interieur. Maak het geheel extra trendy door vooral te werken met zwart-wit tinten of maak het geheel iets warmer door koper, brons of rode houtsoorten toe te gaan voegen.

Formaten van marmerimitaties

Marmerlook tegels zijn er in alle soorten en maten. Deze keramische collecties zijn makkelijk in onderhoud waardoor u zich niet hoeft te beperken tot een kleine tegel. Opteer gerust voor een groter en unieker formaat of een extra dunne tegel binnen uw interieur en speel met een mat, gevlamd of gepolijst uitzicht. Of experimenteer met de vorm en haal hexagonale marmerlook tegels in huis als eyecatcher in de keuken of badkamer.

Bezoek onze toonzaal in Antwerpen

Kiezen welke marmerlook tegel het beste bij uw interieur of winkel past, is niet altijd evident. Heeft u zowel over het formaat, de dikte, kleur als over de afwerking vragen, dan kan u bij onze tegelwinkel in Aartselaar steeds terecht voor professioneel advies. Samen met u bekijken we de mogelijkheden en wegen we de verschillende opties af om zo tot de perfecte marmerlook tegel te komen die bij u en uw interieurplannen past. Kom geheel vrijblijvend een kijkje nemen in onze showroom.

Heeft u binnenkort geen tijd voor een bezoekje aan onze showroom? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Copyright © 2019. All rights reserved.
webdesign by conversal