Natuursteenlook

Natuursteenlook tegels voor een unieke, duurzame en onderhoudsvriendelijke vloer

Natuursteenlook tegelsNatuursteengroeves raken stilaan uitgeput. Door de populariteit en de vraag van natuursteen tegels merken we dat de tegels niet alleen schaarser, maar ook duurder worden. Natuursteenlook tegels bieden daarom het perfecte alternatief wanneer u op zoek bent naar een duurzame tegel met een uniek karakter en groot onderhoudsgemak. In deze tegels zijn eveneens reliëf en poriën verwerkt maar ook de typische kleurverschillen, kalkschakeringen en aders zien we terugkeren bij natuursteenlook tegels. Zo geniet u van een tegel met het doorleefde uiterlijk van een natuursteen maar de eigenschappen van keramiek.

Want kiezen voor een natuursteenlook tegels, betekent kiezen voor een uniek product dat schoonheid en elegantie uitstraalt. Het authentieke en tijdloze karakter en de duurzaamheid en functionaliteit bieden een absolute meerwaarde als vloer voor uw leefruimte, slaapkamer en zelfs terras, keuken en badkamer. Natuursteenlook tegels passen namelijk in elk interieur: van modern tot klassiek en landelijk tot industrieel. Wij bieden u een ruimte collectie natuursteenlook tegels. In ons assortiment vindt u verschillende tegelkleuren, stijlen en bewerkingen, waardoor er steeds een variant te vinden is die perfect bij de ruimte past waarin u deze wil gaan gebruiken. Ontdek de verschillende afwerkingen, afmetingen, diktes, formaten en kleuren in onze showroom: van ruw tot glad, glanzend tot mat, geschuurd, gezaagd of gepolijst, met of zonder patroon, met natuursteenlook tegels geeft u uw vloer een unieke uitstraling. Twijfelt u welke kleur of welk materiaal het beste geschikt zijn voor uw woning? Vraag dan onze gespecialiseerde medewerkers zeker om advies.

Natuursteenlook tegels: échte buitentegels

Heeft u een tegel nodig die weer en wind kan trotseren en als extra plus nog eens ongelooflijk onderhoudsvriendelijk is? Keramische vloertegels in natuursteenlook zijn niet alleen slijtvast, kras- en UV-bestendig en kleurvast, ze zijn bovendien ook minder poreus dan echte natuursteen, wat de tegels ideaal maakt om ze zowel binnen als buiten op uw terras te gaan gebruiken. Zo doorstaan ze niet alleen beter de tand des tijds, maar kan u zonder grote moeite uw terras onderhouden, zelfs tijdens de strenge herfst- en wintermaanden waarin uw terrastegels normaal heel wat te verduren krijgen. Kies voor een natuursteenlook tegel van minstens 2 cm dikte indien u de tegel buiten wil gaan gebruiken.

Onderhoudsvriendelijkheid als extra voordeel

Bent u helemaal verliefd op de uitstraling van een natuurstenen vloer maar twijfelt u nog over de aankoop? Het onderhoud van echte natuursteentegels is immers vaak een complexe zaak en u heeft er heel wat onderhoudsproducten voor nodig om het karakter en de kleur van de vloer niet aan te tasten. Vloeren die lijken op een natuursteenvloer kunnen daarom een interessant alternatief zijn. Want hoewel ze dezelfde adertjes en barstjes en ook hetzelfde reliëf hebben als graniet, blauwe leisteen, marmer of keramiek, zijn ze wel veel bestendiger tegen omstandigheden. Zo krijgt u uw natuursteenlook tegels in geen tijd schoon met een spons en een sopje van reinigingsmiddel op waterbasis. Een brandschone natuursteenlook vloer zonder ze te beschadigen dus.

Bezoek onze showroom in Aartselaar

De perfecte tegel kiezen kan soms lastig zijn. Welke tegelsoort, kleur of afmeting heeft uw voorkeur? En welke afwerking past het beste bij uw woning en interieur? Soms ziet u het bos door de bomen niet meer, ook op het gebied van veelzijdige natuusteenlook tegels. Kom daarom een kijkje nemen in onze tegelwinkel in Aartselaar, vlakbij Antwerpen. Pak er een heerlijke kop koffie, verken op eigen tempo onze showroom en vergelijk verschillende natuursteenlook tegels. Onze professionele verkopers staan u met raad en daad bij en geven u geheel verblijvend en onafhankelijk het juiste advies om de tegel van uw dromen te vinden. Tot binnenkort?

Heeft u geen tijd om bij ons langs te komen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Copyright © 2019. All rights reserved.
webdesign by conversal