Bent u ook helemaal in de ban van de mooie look die natuursteen aan uw interieur kan geven? Vaak is natuursteen weinig onderhoudsvriendelijk en betrekkelijk duur. Maar gelukkig bestaan er interessante alternatieven om dezelfde look te creëren met een heleboel extra voordelen: keramische tegels met natuursteenlook!

Voordelen van keramische natuursteenlook

In tegenstelling tot echte natuursteen, biedt het gebruik van deze tegels met natuursteenlook veel voordelen:

  • Onderhoudsvriendelijk
  • Makkelijk schoon te maken
  • Niet poreus, dus de tegels houden geen vuil vast
  • Realistische natuursteen look
  • Veel voordeliger in prijs
  • Minder aandacht nodig dan natuursteen
  • Slijtvast en kleurvast
  • Waterbestendig
  • Zowel binnen als buiten te gebruiken

Gebruikstoepassingen van natuursteenlook tegels

De natuursteenlook tegels zijn makkelijker in plaatsing, gebruik en onderhoud. Daarom zijn ze vaak voordelig en handig om te gebruiken in een veelvuldigheid van plaatsen en toepassingen.

Wil u de sfeer en warmte die natuursteen geeft, implementeren in uw interieur, maar kijkt u op tegen het onderhoud en de beperkingen? De keramische tegels met de uitstraling en look van natuursteen zijn de ideale oplossing.

Natuursteenlook vloertegels

Bij gebruik als vloertegel zijn de keramische natuursteenlook vloertegels een perfecte oplossing. Ze zijn beter bestand tegen slijtage en blijven dus langer mooi dan gewone natuursteen.

De keuze voor keramische tegels met natuursteenlook als vloerbedekking is dus zeker een goede optie! U behoudt namelijk de prachtige sfeervolle uitstraling, zonder dat u rekening moet houden met onderhoud en slijtage.

Natuursteenlook wandtegels

Ook voor muren en wanden zijn deze tegels uitermate geschikt. Ze kunnen in vrijwel iedere ruimte worden toegepast. De look van natuursteen is erg realistisch en niemand zal het verschil zien!

Keramische tegels in sanitaire ruimtes

Waar natuursteen vaak een riskante keuze is voor vochtige ruimtes, zoals badkamers, inloopdouches, toiletten of keukens, kunt u zonder problemen gebruik maken van de keramische natuursteenlook tegels.

Ze zijn goed bestand tegen water en waterdamp. U hoeft zich bovendien geen zorgen te maken over vlekken of hygiëne, want de keramische tegels zijn goed af te wassen en makkelijk schoon te houden.

Natuursteen look doortrekken naar het terras

Dankzij de vele voordelige eigenschappen van de keramische tegels met natuursteenlook, zijn deze tegels ook perfect bruikbaar op het terras of in de tuin. De tegels zijn waterdicht, slijtvast en bestand tegen verschillende weersomstandigheden.

Bovendien verkleuren ze niet door blootstelling aan UV licht. Op zoek naar die natuurlijk look en onderhoudsvriendelijke oplossing voor uw terras of tuin? Kies voor de keramische tegels met de look van echte natuursteen! We merken dan ook steeds vaker dat de keramische variant populairder begint te worden dan de eigenlijke natuursteen, die vaak erg prijzig is.

Waarom kiezen voor natuursteenlook?

Wereldwijd bestaat er een mooi aanbod aan natuursteen tegels die al sinds eeuwen verwerkt worden in de bouw. Wij, Belgen, zijn trots op onze mooie blauwsteen uit Henegouwen, Portugal heeft mooie leisteen, in het noorden van Italië vindt u de mooie Ceppo di Gré.

Door de immense populariteit en de stijgende vraag wordt natuursteen steeds schaarser en duurder. Dit heeft natuurlijk ook te maken met een slinkend aanbod van bepaalde soorten natuursteen (groeves die uitgeput raken of sluiten) waardoor deze producten duurder worden.

Daarom bieden de keramische natuursteen look tegels een perfect alternatief. Deze keramische tegels hebben het unieke uitzicht van natuursteentegels, met alle voordelen van keramische tegels.

Kunt u geen natuursteen tegels plaatsen, omdat u al gechaped heeft voor keramische tegels? Of wenst u een vloer die minder onderhoud nodig heeft? Dan kunt u makkelijk kiezen voor keramische natuursteenlook tegels.

Graag meer informatie?

Wilt u graag wat meer informatie over onze mogelijkheden en over de verschillende types tegels in ons aanbod? Neem dan gerust contact met ons op.

Op onze website vindt u een overzicht van ons ruime assortiment aan tegels voor allerlei verschillende toepassingen. Kijk dus zeker even rond en blader doorheen onze collecties!

U bent natuurlijk ook zeer welkom in onze showroom, waar u het aanbod aan tegels rustig kunt bewonderen!

Copyright © 2019. All rights reserved.
webdesign by conversal