Wenst u een strak interieur en dito vloer? Overweegt u betontegels of een polybeton vloer? Bezint eer ge begint … een polybeton vloer, hoe mooi en strak ook, vergt veel onderhoud. Beton is vlek- en zuurgevoelig, waar u mee moet opletten in keukens, en gevoelig voor vocht in natte ruimtes zoals badkamers. De oplossing: betonlook tegels!

Gelukkig bestaan er prachtige tegels met betonlook die komaf maken met deze onderhoudsproblemen. Deze tegels zijn eigenlijk bedrukte keramische tegels, daardoor hebben ze alle voordelen van keramische tegels en zijn ze veel sterker en slijtvaster.

Betonlook tegels

Voordelen van keramische betonlook

Keramische beton tegels hebben dezelfde voordelen als keramische tegels. Daar bovenop zien ze er dan ook nog eens super strak en modern uit!

  • Moderne, industriële look
  • Strakke uitstraling
  • Makkelijk te onderhouden en hygiënisch
  • Duurzaam en slijtvast
  • Niet poreus: ze houden geen vuil vast
  • Zowel binnen als buiten te gebruiken
  • Ook geschikt voor vochtige ruimtes, zoals de keuken, badkamer of buiten op het terras
  • Kleurvast, krasvast en schokbestendig
  • Bestand tegen alle weersomstandigheden

Waar betonlook tegels gebruiken?

Keramische tegels met beton look hebben een breed toepassingsgebied. De tegels kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden. Ze zijn bovendien ook erg geschikt voor sanitaire ruimtes, zoals badkamers, toiletten, keukens, …

De tegels zijn verkrijgbaar in allerlei formaten. Zo bestaan ze in 60 x 60, 80 x 80, 90 x 90, 100 x 100, 120 x 120, of nog groter! Wanneer u voor tegels in een groter formaat kiest, ziet het resultaat er super strak uit en bekomt u die interessante industriële look.

Betonlook tegels op het terras of in de tuin

De tegels met betonlook zijn uitermate geschikt voor gebruik als terrastegel of tuintegel.

Doordat ze alle voordelen van een keramische vloertegel hebben, zijn ze dan ook bestand tegen verschillende weersomstandigheden. De tegels zijn makkelijk schoon te houden, slijtvast, waterdicht en vorst bestendig.

Kortom: deze tegels zijn heel erg geschikt voor gebruik in de tuin!

Betonlook tegels in de keuken

Vaak wordt er gekozen voor betonlook tegels in de keuken, net omwille van de coole en industriële look die deze tegels hebben. Wil u de keuken een tijdloze en strakke uitstraling geven, die toch makkelijk is in onderhoud?

Kies dan voor tegels met betonlook. De keramische tegels hebben veel voordelen vergeleken met een polybeton vloer en zijn dan ook veel makkelijker schoon te houden.

Betonlook tegels in de rest van je woning

Keramische tegels met betonlook zijn ook uitermate geschikt voor gebruik in de rest van het huis, kantoorruimtes, winkelruimtes, … noem maar op!

Ze zijn erg slijtvast en kunnen dus ook geplaatst worden in ruimtes waar veel heen en weer geloop is. Bovendien houden ze geen vuil vast. U hoeft zich geen zorgen te maken over vlekken en kan met een gerust hart al eens een glaasje wijn over de vloer morsen.

Interesse in onze tegels?

Carobati beschikt over een ruim aanbod in tegels met verschillende stijlen en looks. Al onze producten zijn van hoogstaande kwaliteit, voor een voordelige prijs!

Bekijk het aanbod in onze online webshop of kom langs in onze showroom. Onze medewerkers helpen u graag verder en ze beantwoorden al uw vragen.

Copyright © 2019. All rights reserved.
webdesign by conversal