Houtlook tegels zijn bijzonder populair omwille van hun natuurlijke uitstraling en het weinige onderhoud dat ze vereisen. U geniet namelijk van de voordelen van een keramische tegel met de looks van een houten vloer. Bij Carobati shopt u de mooiste keramische tegels met houtlook aan de scherpste prijzen

Wat zijn houtlook tegels?

Houtlook tegels zijn keramische tegels met de natuurlijke uitstraling van hout. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleurtinten. Zo creëert u met houtlook tegels de look van uw dromen. Zoekt u tegels met houtlook die zo dicht mogelijk aanleunen bij de uitstraling van een echte houten vloer? Dan kiest u best voor houtlook tegels met realistische afmetingen, zoals 20 x 120 cm. Deze tegels bieden een heleboel voordelen ten opzichte van echt parket, zonder in te boeten op de look. Zo zijn houtlook keramische tegels goedkoper en duurzamer dan een echte houten parketvloer.

Toepassingsmogelijkheden

Houtlook tegels zijn keramische tegels. Dat betekent dat ze een ruim spectrum aan toepassingsmogelijkheden hebben. U kunt een keramische tegel met houtlook zowel binnenshuis als buitenshuis gebruiken, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over weerbestendigheid en slijtvastheid.

Houtlook tegels in de keuken of badkamer

In tegenstelling tot echt hout, kunt u een keramische houtlook tegel probleemloos in een vochtige omgeving gebruiken. U hoeft de tegels niet speciaal te behandelen tegen vocht. Een regelmatige schoonmaakbeurt is voldoende om de nieuwe en warme uitstraling van de tegel te garanderen.

Daardoor zijn keramische tegels met de uitstraling en look van hout ideaal voor gebruik in de keuken of badkamer. U kunt er zelfs de douche mee betegelen om u douche een warme en natuurlijke uitstraling te geven.

Houtlook tegels in de woonkamer

Ook in de woonkamer is houtlook een echte aanrader. Zo zorgen houtlook keramische tegels voor een warme een huiselijke sfeer. De tegels lijken op echt parket, zonder dat u zich zorgen moet maken over een wijnvlek of gemorste spaghetti in de eetkamer. U kunt bovendien probleemloos vloerverwarming integreren zodat u niet met blote voeten over een koude tegelvloer loopt, maar over een verwarmde parketvloer. Haal alle voordelen van keramische tegels in huis!

Houtlook tegels buiten leggen

Keramische tegels zijn vorstbestendig en u kunt ze in alle weersomstandigheden gebruiken. Ze lenen zich dan ook perfect voor gebruik buitenshuis. Bent u op zoek naar een onderhoudsvriendelijke manier om meer hout in uw tuin te integreren, zonder risico op houtrot en zonder dat u voortdurend het hout hoeft te behandelen tegen de elementen? Houtlook tegels zijn de ideale oplossing voor uw terras.

Voordelen van houtlook tegels

Voor wie graag de natuurlijke charme van parket in huis wil halen, zonder de nadelen en het onderhoud van een echte houten vloer, bieden keramische houtlook tegels een heleboel voordelen:

  • Robuuster dan echt hout: keramische tegels zijn oerdegelijk en ijzersterk. Keramische tegels gaan langer mee dan een parketvloer.
  • Waar een parketvloer zeer regelmatig onderhoud vereist om de nieuwe uitstraling te behouden, behouden keramische tegels met minder moeite hun glans en slijtvast karakter.
  • Onderhoudsvriendelijk: een houten vloer moet erg regelmatig onderhouden en behandeld worden. Keramische tegels vereisen bijzonder weinig onderhoud. U hoeft ze eigenlijk enkel schoon te maken om ze er weer als nieuw te laten uit zien.
  • Keramische tegels zijn niet poreus. Dat betekent dat ze het vuil niet vasthouden en dat vuil ook niet kan doordringen in groeven, nerven en poriën.
  • Keramische houtlook tegels kunnen in ieder type omgeving gebruikt worden. Ze staan mooi in een woonkamer of gang, maar u kunt ze net zo makkelijk in een vochtige omgeving, zoals een badkamer, implementeren.
  • Ook geschikt als terrastegel: keramische tegels kunnen tegen alle weersomstandigheden. Zelfs vrieskoude beschadigt de tegels niet. U kunt ze dus met een gerust hart als terrastegel gebruiken.
  • Realistische houtlook: de keramische tegels met houtlook zijn erg realistisch. Ze zien er uit als een houten parketvloer en zijn amper te onderscheiden van echt parket.
  • Keramische tegels zijn goed te combineren met vloerverwarming. De tegels verspreiden de warmte gelijkmatig en vormen dus de ultieme oplossing voor een warme houtlook vloer.

Houtlook vloertegels en wandtegels in verschillende stijlen en formaten

Houtlook keramische tegels kunnen als vloertegel of als wandtegel gebruikt worden. Het ruime aanbod aan stijlen en kleurtinten garandeert dat u bij ons de ideale tegel vindt voor uw interieur.

Stijlen en kleuren

Keramische tegels met houtlook zijn beschikbaar in verschillende stijlen. Dat betekent dat u kunt kiezen uit tegels die bijvoorbeeld een donkere houttint hebben, maar u kunt net zo goed kiezen voor een houtlook tegel met een lichte tint. In ons assortiment vindt u een ruime variëteit aan mogelijke houttinten, stijlen en nerfpatronen. Breng een bezoekje aan onze showroom en ontdek ons ruim assortiment.

Formaten

Het formaat van de tegels die u wil gebruiken, heeft een grote invloed op de uiteindelijke look en feel van uw interieur. Kiest u voor tegels die de vorm hebben van echte planken, zoals een afmeting van 20 x 120 cm? Of heeft u een voorkeur voor grotere tegels die de ruimte groter doen lijken, zoals een afmeting van 30 x 180 cm? Ook dat is bij Carobati geen probleem!

Legpatronen

Met houtlook keramische parkettegels is het helemaal niet moeilijk om uw vloer op een echte houten vloer te laten lijken. U kiest uit verschillende legpatronen die ook bij echte houten vloeren gebruikt worden. Zo is een visgraatpatroon erg populair, maar u kunt ook kiezen voor een wildverband legpatroon.

Alle tegels in ons assortiment zijn gekalibreerd. Dat betekent dat ze gelegd kunnen worden met een minimale voeg. Zo lijkt de vloer nog meer op een echte houten vloer!

Benieuwd naar de opties?

Bent u benieuwd naar de verschillende types houtlook tegels waaruit u kunt kiezen voor uw eigen interieur of terras? Kom dan zeker eens langs in onze showroom in Antwerpen. Bij Carobati kiest u uit tientallen designmogelijkheden. In ons aanbod vindt u houtlook tegels die de verschillende houtsoorten realistisch imiteren. Kiest u voor een volle, donkere houtlook of liever voor een lichtgekleurd hardhout look? Bekijk het complete aanbod en vergelijk de verschillende stijlen in onze showroom.

 

houtlook tegels - keuken

Copyright © 2019. All rights reserved.
webdesign by conversal