Houtlook tegels zijn bijzonder populair omwille van hun natuurlijke uitstraling en het weinige onderhoud dat ze vereisen. U geniet namelijk van de voordelen van een keramische tegel met de looks van een houten vloer. Bij Carobati shopt u de mooiste keramische tegels met houtlook aan de scherpste prijzen

Wat zijn houtlook tegels?

Houtlook tegels zijn keramische tegels met de natuurlijke uitstraling van hout. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleurtinten. Zo creëert u met houtlook tegels de look van uw dromen. Zoekt u tegels met houtlook die zo dicht mogelijk aanleunen bij de uitstraling van een echte houten vloer? Dan kiest u best voor houtlook tegels met realistische afmetingen, zoals 20 x 120 cm. Deze tegels bieden een heleboel voordelen ten opzichte van echt parket, zonder in te boeten op de look. Zo zijn houtlook keramische tegels goedkoper en duurzamer dan een echte houten parketvloer.

Toepassingsmogelijkheden

Houtlook tegels zijn keramische tegels. Dat betekent dat ze een ruim spectrum aan toepassingsmogelijkheden hebben. U kunt een keramische tegel met houtlook zowel binnenshuis als buitenshuis gebruiken, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over weerbestendigheid en slijtvastheid.

Houtlook tegels in de keuken of badkamer

In tegenstelling tot echt hout, kunt u een keramische houtlook tegel probleemloos in een vochtige omgeving gebruiken. U hoeft de tegels niet speciaal te behandelen tegen vocht. Een regelmatige schoonmaakbeurt is voldoende om de nieuwe en warme uitstraling van de tegel te garanderen.