Altijd al gedroomd van een houten parket of een houten vloer. Maar kwam u daarna tot de conclusie dat het toch niet heel handig bleek te zijn? Bekijk dan zeker ons aanbod aan keramisch parket en houtlook tegels.

Met keramische parket tegels creëert u de illusie van een houten vloer of parket, met alle voordelen van een keramische tegel! Een ideale oplossing voor wie op zoek is naar een realistische houtlook!

Houtlook tegels

Wat zijn houtlook keramische tegels?

Keramische houtlook tegels zijn vloertegels met een realistische houtlook. Ze hebben ontelbaar veel voordelen vergeleken met echt parket en zijn dan ook een goede optie wanneer u voor een houtlook wil gaan.

De parkettegels worden meestal besteld in het formaat 20 x 120 cm. Dit formaat leunt het dichtst aan bij een effectieve houten plank. Maar de houtlook tegels zijn ook beschikbaar in andere formaten.

Voordelen van keramisch parket

Keramische parket tegels bieden veel voordelen vergeleken met echt parket:

  • Sterker dan parket
  • Makkelijk in onderhoud
  • Niet poreus: houden geen vuil vast
  • Zowel binnen als buiten te gebruiken
  • Verkleuren niet onder invloed van UV licht
  • Makkelijk te combineren met vloerverwarming
  • Warme en huiselijke uitstraling
  • Realistische houtlook

Toepassingsmogelijkheden keramisch parket

Keramisch parket kan in principe overal gebruikt worden. Het heeft dezelfde eigenschappen en voordelen als keramische tegels. De toepassingsmogelijkheden die we hier opsommen zijn enkele extra opties die de keramische parkettegel biedt ten opzichte van gewoon parket.

Mensen die graag een houtlook willen implementeren in hun woning, kiezen er vaak voor om de parket tegels te plaatsen waar echt hout niet goed gedijt!

Keramisch parket in badkamer of keuken

Waar het plaatsen van echt hout in een badkamer of andere sanitaire ruimte vaak riskant is, omwille van de vochtige omgeving, kiest u beter voor keramisch parket.

De keramische parkettegels zijn perfect bestand tegen vocht en blijven altijd makkelijk te onderhouden, ook in badkamers, inloopdouches, toiletten, keukens, …

Bent u op zoek naar hout of houtlook voor de badkamer? Keramisch parket is de ideale oplossing!

Parket tegels voor buiten op het terras

De houtlook keramische tegels kunnen ook perfect dienen als buitentegel of als terrastegel. De parkettegels zijn namelijk erg goed bestand tegen vocht en buitengewone omstandigheden, zoals regen, zonlicht en vrieskoude. In tegenstelling tot echt hout, zullen uw parkettegels buiten beter de tand des tijds doorstaan!

Legpatronen en plaatsingswijze

Bij het plaatsen van keramisch parket kunt u kiezen voor verschillende legpatronen.

Vaak wordt gekozen om het keramisch parket in visgraat te plaatsen, wat voor een dynamisch beeld zorgt. Maar de houtlook tegels kunnen ook in wildverband geplaatst worden, wat dan weer eerder op echt parket lijkt.

Wil u graag meer mogelijkheden zien?

U bent natuurlijk ook welkom in onze showroom in Antwerpen, waar u de parkettegels van dichtbij kunt bestuderen. U zal het verschil met echt hout niet zien!

In onze showroom kunt u ook beroep doen op de expertise van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder met persoonlijk advies!

Copyright © 2019. All rights reserved.
webdesign by conversal