Wandtegels

Bij Carobati vindt u een ruim, mooi en divers aanbod aan wandtegels. Doordat wij onze collecties tegels rechtstreeks aankopen bij verschillende Europese fabrikanten kan u als klant genieten van prima tegels aan scherpe prijzen!

In principe kunnen alle keramische tegels (ook vloertegels) aan de wand geplaatst worden. Dus het vroegere onderscheid tussen een vloer- en wandtegel vervaagt meer en meer. Traditionele wandtegels zijn eerder kleinere kleurrijke geglazuurde matte of blinkende tegeltjes. Maar ze bestaan ook in grote formaten. Bekijk de verschillende types keramische tegels en ontdek de vele mogelijkheden.

En wat dacht u van natuursteentegels? Ook deze kunnen aan de wand geplaatst worden.

Waarom wandtegels gebruiken?

Wandtegels worden vooral gebruikt in de badkamer, douche en toilet of in de keuken. Hier vervullen ze immers naast een esthetische functie ook een beschermingsfunctie tegen vocht of vervuiling. Een wandtegel leent zich echter ook uitermate goed om in een ruimte als decoratief element te gebruiken. Bijvoorbeeld achter het bed in uw slaapkamer of als accentmuur in een woonkamer.

Zelf tegels plaatsen?

wandtegel_badkamer

Als vloerder of zelfplaatser kan u bij ons ook terecht voor een uitgebreid gamma aan plaatsingsproducten zoals tegellijmvoegsel, kruisjes, hoekprofielen en handgereedschappen om wandtegels perfect te plaatsen.

Naast deze materialen zijn er ook verschillende stijlen waarin tegels voor wanden kunnen voorkomen. Denk maar aan retro wandtegels, keramische tegels met marmerlook of een eenvoudige witte wandtegel.

Copyright © 2019. All rights reserved.
webdesign by conversal