Tegels keuken

De keuken vervult een steeds belangrijkere rol. Mogelijk heeft u gekozen voor een leefkeuken die een belangrijke en centrale plaats inneemt in uw woning. De kasten, het werkblad en de keukentoestellen zijn al gekozen en dan komt de volgende grote uitdaging, keuken wandtegels zoeken als spatwand. Naast keukenwandtegels hebben wij natuurlijk ook een enorm aanbod keramische vloertegels die geschikt zijn voor de keuken.

In de handmade-shop van Carobati vindt u een gigantische keuze aan tegels die geschikt zijn om als spatwand in een keuken te gebruiken maar ook in andere ruimtes in uw woning.

  • Voor een landelijke stijl zijn Marokkaanse zelliges, hand geglazuurde keukentegels uit Engeland of Spanje of Hollandse witjes uitstekende keuzes.
  • Moderne keukens kunnen verfraaid worden met strakke witte keukentegels, metrotegels, mozaïek of waarom niet fel gekeurde wandtegels om een accent te leggen.
  • Keuken wandtegels zijn “the finishing touch” van uw keuken. Hiermee maakt u het verschil.

Wenst u deze tegeltjes zelf te plaatsen? Wij hebben alle plaatsingsbenodigdheden op voorraad zodat u meteen aan de slag kan.

Kom naar onze toonzaal om ons aanbod keukentegels te ontdekken.

Ontdek onze keuken tegels
Copyright © 2019. All rights reserved.
webdesign by conversal