Zelliges badkamer

Wil u ook graag een zuiderse, kleurrijke sfeer creëren in uw interieur. Kies voor de Marokkaanse zelliges die iedere ruimte een bijzondere en frisse look geven.

Zellige is het Marokkaanse woord voor tegel. De handgemaakte kleitegels zijn stuk voor stuk uniek. We zien deze Marokkaanse tegels vaak terug komen als wandtegel in keukens en badkamers, waar ze perfect tot hun recht komen. Deze wandtegels passen zowel in een statige zuiderse villa, als in een modern en strak interieur. Ze dragen bij tot de sfeer en uitstraling die u een ruimte wil geven.

Bij Carobati vindt u een uitgebreid aanbod aan verschillende zellige tegels van hoogstaande kwaliteit. Al onze producten worden aangeboden aan eerlijke, scherpe prijzen!

Voordelen van Marokkaanse zelliges

  • Heldere veelzijdigheid aan kleuren
  • Verschillende vormen, formaten en patronen beschikbaar
  • Unieke tegels, want ze zijn stuk voor stuk handgemaakt
  • Ideaal voor natte ruimtes, zoals keuken, badkamers of andere sanitaire ruimtes
  • Geven instant karakter aan een kamer

Verschillende stijlen van zellige tegels

Zellige wit

Witte zelliges zijn erg populair. Met een handgemaakte witte tegel behoudt u de strakke uitstraling die de kleur wit te bieden heeft. Maar toch geeft u de kamer een extra persoonlijke uitstraling doordat iedere tegel uniek is. Handgemaakte witte tegels zijn dus een ideale oplossing wanneer u voor een lichte ruimte wil gaan die toch een unieke uitstraling heeft.

Zellige zwart

Zwarte zelliges zijn interessant wanneer u de keuken of badkamer een extra luxueuze touch wil geven. Doordat de tegels er allemaal een klein beetje anders uit zien, geeft u met deze zwarte tegels het wandoppervlak een zachte oneffenheid, die bijdraagt aan de interessante vibe.

Zwarte handgemaakte tegels worden vaak gebruikt als spatwand in keukens, maar ze komen ook perfect tot hun recht in een badkamer, inloopdouche of hamam.

Zellige extra kleurrijk

Wil u liever een helder en speels kleurtje integreren in uw keuken of badkamer. Bekijk dan zeker ons aanbod aan kleurrijke zellige tegels. Onze klanten kiezen vaak voor de zeegroene of blauwe kleur, omdat die zo heerlijk Mediterraan oogt. Maar er zijn nog verscheidene andere kleuren beschikbaar!

Bovendien zijn de verschillende kleuren en patronen van deze handgemaakte zellige tegels ook perfect combineerbaar. Zo kunt u makkelijk een lichtere en donkerdere variant van dezelfde kleur kris kras door elkaar gebruiken om tot een uniek resultaat te komen.

Waar kan u zelliges plaatsen?

De zellige tegels worden voornamelijk gebruikt als wandtegel. U kunt ze in principe in eender welke ruimte gebruiken. Ze kunnen als accent gebruikt worden in een feature wall, waarbij u bijvoorbeeld werkt met een drietal stroken zelliges. Maar deze tegels komen ook goed tot hun recht wanneer u de hele muur met deze tegels bekleedt. Het ziet er zo mogelijk nog beter uit wanneer u verschillende varianten van dezelfde tint door elkaar gebruikt.

Meestal worden zelliges in badkamers, inloopdouches of hamams gebruikt. De Marokkaanse wandtegels komen ook erg goed tot hun recht in keuken, ofwel om een hele muur te bekleden, of als spatwand achter het fornuis.

Benieuwd naar ons ruime assortiment aan vloertegels, wandtegels en handgemaakte tegels. Blader gerust even doorheen onze online webshop! We ontvangen u ook graag in onze toonzaal in Antwerpen, waar u de tegels van dichtbij kunt komen bewonderen. In de toonzaal kunt u ook makkelijker de tegels eens naast elkaar vergelijken om combinaties uit te kiezen!

Bezoek onze showroom in Antwerpen

Kom een kijkje nemen in onze showroom in Antwerpen. Onze professionele verkopers bieden er u met plezier, geheel vrijblijvend en helemaal onafhankelijk het juiste advies om uw droomtegel te vinden.

Contacteer ons voor meer informatie!

Plan nu uw bezoek
Copyright © 2019. All rights reserved.
webdesign by conversal