Vintage is helemaal terug van weg geweest en de oude vloertegels van oma zijn weer in opmars. Met een vloer of spatwand van retro tegels breng je dan ook leven en kleur in je interieur.

Breng nostalgie binnen in uw woning en kies voor retro tegels uit de jaren 60 of 70. Behalve de echt vintage motieven, beschikken we ook over een ruim aanbod aan moderne patroontegels, die nog steeds een vintage look hebben. Het hoeven niet per se grootmoeders tegels te zijn! Bij Carobati vindt u een ruim aanbod aan vintage tegels en patroontegels.

De tegels kunnen gebruikt worden als retro vloertegels, wandtegels, om een retro accent toe te voegen in de keuken, om de traphal op te fleuren, … Noem maar op! Voor iedere locatie en toepassing hebben we de perfecte vintage tegel in ons assortiment!

Nostalgische tegels zijn beschikbaar in verschillende materialen en formaten. Al onze tegels zijn van hoogstaande kwaliteit en we bieden ze aan tegen de strafste prijzen!

Voordelen van retro vloertegels

Keramische retro tegels

Keramische retro tegels zijn erg interessant, omdat ze overal gebruikt kunnen worden en veel voordelen bieden. Ze zijn waterbestendig, slijtvast en behouden hun levendige kleuren erg lang. Keramische patroontegels zijn duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Dat zorgt ervoor dat dit type tegel een goede keuze is voor verschillende toepassingen.

Ook qua prijs zitten de keramische tegels goed! Ze zijn een voordelige keuze wanneer u op zoek gaat naar een uitgebreide keuze aan vloertegels of wandtegels met een leuk retro motief.

We zien de keramische retro tegels vaak terugkomen in keukens, badkamers, inloopdouches, toiletten, … Maar in principe kunt u ze overal plaatsen waar u graag een vintage stijl wil verkrijgen.

Cementtegels met vintage patronen

De vintage cementtegels bieden dan weer andere voordelen. Zo hebben ze een helder kleurenpatroon dat alleen maar bij cementtegels zo levendig en fris is. De motieven en patronen komen het best tot hun recht bij een echte cementtegel.

De herkenbare patronen en motieven die zo eigen zijn aan cementtegels nemen u zo mee terug in de tijd.

In ons aanbod aan cementtegels vindt u een heleboel designs die ontworpen zijn door gerenommeerde designers. U kunt er dus zeker van zijn dat u met een cementtegel met patroon een indrukwekkend motief integreert in uw woning of kantoor.

Retro tegels kopen

Bent u op zoek naar trendy retro tegels voor uw woning, appartement of winkelruimte? Bekijk zeker even ons online aanbod of kom een keer langs in onze toonzaal. Onze professionele winkelmedewerkers helpen u graag verder. Ze beantwoorden ook met plezier al uw vragen en informeren u over de mogelijkheden.

Copyright © 2019. All rights reserved.
webdesign by conversal